Palfinger

Palfinger

DESPRE PALFINGER

PALFINGER, fondată în 1932, oferă cele mai inovatoare, fiabile și mai eficiente soluții de ridicare pentru utilizarea vehiculelor comerciale, precum și în sectorul maritim. Inovația și internaționalizarea produselor și serviciilor combinate cu procesele de afaceri flexibile sunt fundamentele strategice ale companiei PALFINGER. Pentru a da prioritate provocărilor și oportunităților transformării digitale, această strategie testată în timp a fost completată de un al patrulea element. PALFINGER 21 reprezintă noi competențe de bază, noi abordări, produse noi, servicii și modele de afaceri în era digitală. Flexibilitatea și competența ridicată în producție, precum și o rețea globală de vânzări și servicii ne oferă un avantaj competitiv decisiv și garantează clienților noștri EXCELENȚA DE VIAȚĂ (Perfecțiune fără timp).

Fiind un grup internațional de companii cu sediul central în Bergheim, în apropiere de Salzburg, Austria, PALFINGER are 38 de locații de producție și de asamblare în Europa, CSI, America de Nord și de Sud, precum și Asia. Cu aproximativ 5.000 de etaje de tranzacționare și centre de service pe cinci continente, PALFINGER este întotdeauna aproape de client, indiferent de locație. Această prezență globală în întreaga lume oferă servicii pre-și post-vânzare optime, adaptate nevoilor fiecărei piețe. Peste 95% din produsele fabricate de PALFINGER AG sunt exportate în peste 130 de țări.

În mod tradițional, principalul produs al PALFINGER sunt macarale. Compania este lider pe piața mondială în acest segment cu o gamă de modele de peste 100 de modele. În plus, PALFINGER este cel mai mare producător mondial de manipulatoare hidraulice pentru industria forestieră și de reciclare, precum și încărcătoare de cârlige.

De-a lungul anilor, gama de produse s-a extins constant datorită unor produse precum stivuitoare, telescaune și ascensoare auto-hidraulice. Cu sistemele noastre feroviare și soluțiile de ridicare pentru inspecția podurilor, suntem de asemenea lideri în acest sector de înaltă tehnologie. PALFINGER MARINE este un lider mondial în producția de dispozitive și soluții de punte fiabile, inovatoare și specializate pentru industria marină. Gama de produse include macarale, echipamente de salvare, trolii și echipamente de manipulare. O rețea globală de servicii, inclusiv furnizarea de piese de schimb, oferă asistență rapidă și profesională. PALFINGER MARINE operează în toate marile industrii marine.

Miza majoritară a grupului PALFINGER (58%) aparține familiei Palfinger. A doua cea mai mare miză în cauză (7,5%) este deținută de SANY Germany GmbH. Restul de 34,5% din acțiuni sunt în plutire gratuită.